Nieuws

Altijd exact op de hoogte van de locatie van medische apparatuur

In de hedendaagse zorgomgeving stijgt de noodzaak om medische apparatuur, implantaten, en andere essentiële hulpmiddelen te kunnen traceren en lokaliseren. Track-and-trace systemen bieden een oplossing voor dit groeiende probleem, waarbij tijd en efficiëntie van cruciaal belang zijn voor de patiëntveiligheid en de dagelijkse operaties binnen een ziekenhuis.

Tim Hemmes: “Ik kijk er naar uit om het team van CoperniCare te mogen versterken”

“Al sinds jonge leeftijd heb ik een passie voor computers en programmeren. Na de middelbare school ben ik met twee vrienden een e-commerce bedrijf begonnen voor In-game valuta (geld voor online games, zoals RuneScape, World of Warcraft en FIFA). In 2016 heb ik besloten om HBO-ICT Software Development te gaan studeren in Nijmegen.” vertelt Tim. Tijdens zijn studie heeft Tim een korte pauze moeten nemen om zijn mentale gezondheid voorop te zetten. “Achteraf gezien was dat een goede keuze. Ik voel me nu beter dan ooit!” voegt Tim toe.

Martin 15 jaar in dienst!

Martin vierde onlangs zijn 15-jarig jubileum bij Copernicus/CoperniCare. Een mooie mijlpaal en dus reden voor een feestje!

Om dit samen te vieren, waren op maandag 8 mei bijna alle collega’s op kantoor. Er was taart, pizza en een lekker drankje. De dag sloten we samen af met een gezellig avondje bowlen.

De volgende stap voor Meander MC

Vandaag is CoperniCare aanwezig bij het Meander Medisch Centrum voor de livegang van het Instrumenten Volgsysteem (MediTracker) op de CSA. Meander maakte op de OK al gebruik van het CoperniCare verbruiksscherm en koppeling met het LIR. 

St. Antonius Ziekenhuis zet MediTracker in

Op de OK van het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht wordt MediTracker uitgerold om het proces rondom operaties makkelijker te maken en beter informatie uit te wisselen tussen CSA en OK. Het instrumenten volgsysteem zal ingezet worden binnen de steriele berging, opdekkamers en operatiekamers.

Combi-Ster, onderdeel van de Reinier Haga Groep, tekent bij voor 5 jaar partnership met CoperniCare MediTracker

Het contract was al even rond, maar vorige week zagen we eindelijk kans om in klein comité het officiële tekenmoment met elkaar te vieren. Combi-Ster verlengt het contract voor 5 jaar met CoperniCare MediTracker als instrumentenvolgsysteem. Combi-Ster is de centrale sterilisatie afdeling (CSA) die al het instrumentarium van het Reinier de Graaf Gasthuis, HagaZiekenhuis en

NEN 7510 gecertificeerd!

Hij is officieel binnen!! We zijn enorm blij en trots dat we de NEN 7510 certificering voor informatiebeveiliging in de zorg behaald hebben. Onze collega’s verwerken veel datastromen. Dit doen we op een veilige en zorgvuldige manier. Eerder dit jaar haalden we al de ISO 27001 en nu ook de NEN 7510.

ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging behaald!

De heilige graal van informatiebeveiliging is binnen: de ISO 27001 certificering! Tijdens alle Corona-perikelen in april vond de externe audit plaats in het kader van informatiebeveiliging ISO 27001, waarbij alle processen, procedures en maatregelen van Copernicus grondig onder de loep werden genomen. En dus met een succesvolle uitkomst!

CoperniCare neemt MediTracker over

CoperniCare neemt MediTracker over

Per 1 november 2019 heeft CoperniCare MediTracker overgenomen van de oorspronkelijke ontwikkelaar Bexter. MediTracker is een volgsysteem voor medische instrumenten en apparatuur. Het biedt zorginstellingen de mogelijkheid om te zien hoe vaak elk medisch hulpmiddel of gebruiksartikel is gebruikt en door wie, waardoor zorginstellingen efficiënter kunnen werken.