Apparatuur Volgsysteem

Dagelijks op zoek naar bedden, infuuspompen, monitoren of welke apparatuur dan ook? Die tijd kunt u natuurlijk beter besteden. Door gebruik te maken van het Apparatuur Volgsysteem (AVS), heeft u eindelijk volledig inzicht in waar al uw apparatuur is. Onmisbaar op de werkvloer, maar ook voor het administratief verwerken van alle relevante informatie omtrent de inzetbaarheid en het gebruik van apparatuur.

Met het CoperniCare AVS is het real-time inzichtelijk waar apparatuur zich bevindt. Hierdoor heeft u niet alleen zich waar een apparaat is, maar ook wat hiervan de status is, zoals ‘gereed voor reiniging’, ‘onderhoud’ of ‘verplaatsing’. Wij passen alle Track&Trace technieken toe zoals, RFID-tags, BLE-tags en Wirepass. 

Het AVS is onderdeel van het integrale platform. Hierdoor kan het klaarzetten en controleren van alle benodigdheden voor een operatie of behandeling vanuit één systeem worden gedaan. Automatische koppelingen met zowel interne– als externe systemen zorgen voor minder handmatig werk, een verlaging van de administratieve druk en het stroomlijnen van werkprocessen.

Koppelen met deelsystemen

Het AVS kunnen we koppelen aan deelsystemen zoals een facility management systeem. Daarnaast kunnen we ook koppelen aan een OK-planning. Dit maakt het reserveren van apparatuur snel, eenvoudig en beter planbaar.

Via bestaande koppelingen met alle EPD-systemen, kan CoperniCare ook het gebruikte apparaat bij een operatie of behandeling vastleggen.

Functionaliteiten AVS

Met het CoperniCare AVS realiseert het ziekenhuis:

  • 100% traceerbaarheid
  • Inzicht tot op afdelingsniveau
  • Techniek onafhankelijk
  • Inzicht status en beschikbaarheid
  • Scannen en registratie assets
  • Digitaal reserveren
  • Optimalisatie business logica

Met onze expertise helpen wij zorginstellingen de best passende oplossing voor uw vraagstuk te kiezen.

The form contains errors