Manufacturing

Manufacturing van CoperniCare stelt organisaties in staat om volledig zicht te houden op alle gebruikte componenten van een product. Zo is ieder onderdeel te traceren naar leverancier en batchnummer. Ook voorraden worden bijgehouden zodat bij bestellingen gelijk duidelijk is of alle componenten in huis zijn om bepaalde producten te vervaardigen.

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om locatiebeheer te koppelen aan elk productonderdeel. Hierdoor is het eenvoudig om snel alle componenten aan de hand van een (digitale) picklijst te verzamelen zodat de productie van start kan gaan.

Hoe werkt manufacturing?

Elke product bestaat uit meerdere onderdelen. Om een product samen te stellen, heb je alle onderdelen nodig. Stel je krijgt een order binnen, maar het blijkt dat je niet alles in huis hebt, dan kun je niet gelijk produceren en leveren. Gelukkig kun je dit eenvoudig voorkomen door volledig inzicht in je voorraden van producten en onderdelen te hebben. 

Door bijvoorbeeld het instellen van een min en max aantal op de voorraden, zorg je ervoor nooit mis te grijpen zonder teveel voorraad op de plank te hebben liggen. Hierdoor kun je de voorraadwaarde effectief instellen.

 

Features CoperniCare Manufacturing

  •  Volledig registratie en traceerbaarheid van losse componenten
  •  Recall letterlijk één druk op de knop
  • Ontvangen orders uit inkoopsysteem en doorgeven aan copernicare. (niklas mapping)
  • Artikelen voorzien van een creatie template (welke onderdelen zijn nodig voor het maken hiervan, inclusief vervangingsartikelen (“Je mag hiervoor een grote of een kleine schroef gebruiken”) en handelingen die aan een product gedaan moeten worden die niet traceerbaar zijn naar een product (“Controleer extra goed of mesje scherp is”))
  • Ditto voor reparaties
  • Controle beschikbaarheid alle benodigde componenten voor produceren product
  • Alle relevante informatie van gebruikte onderdelen traceerbaar maken in relatie tot het gecreerde artikel. Lees: (Recall op lotnummer 12345 geeft je item A terug wat lotnummer 12345 heeft, maar ook item B, wat hoewel zijn lotnummer 54321 is, bij zijn creatie was wel een item gebruikt met lotnummer 12345.
  • Besteladvies uitbreiding zodat het ook merkt wanneer tekort in voorraad komt door binnenkomende orders en hun creatie template. (Lees: voor creatie artikel A heb je een artikel B nodig. Je krijgt een order binnen voor 5 artikel A's. Je hebt maar 2 artikel B's liggen. Besteladvies komt in actie)
  • Ondersteuning GS-1 normering & company prefix bij creatie nieuwe producten
  • Items uitgeven aan externe klanten (plus deze informatie zien bij recalls)

 

Modulaire applicatie

De CoperniCare applicatie is modulair opgebouwd. Zo kunt u alle modules, zoals het VVS, Weefsel Volgsysteem (WVS), Logistics en RVS-SCU los van elkaar aanschaffen. Ideaal, want zo betaalt u nooit voor iets dat u niet gebruikt. De module Manufacturing is een uitbreiding op het VVS. Onze Track & Trace software koppelen wij eenvoudig aan uw EPD, ZIS, ERP of ander intern systeem. Ook koppelen wij met landelijke registers zoals het LROI en het LIR. Naast onze softwareoplossingen, helpen onze integratie-experts graag bij het efficiënt laten samenwerken van alle systemen. Zo houden uw zorgmedewerkers meer tijd over voor de patiënt! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem vrijblijvend contact op:

Fout

The form contains errors