Donor Volgsysteem

Met een lichaam dat gedoneerd is aan de wetenschap moet zorgvuldig en met respect worden omgegaan. In samenwerking met Amsterdam UMC, VUmc en het Amsterdam Skills Centre (ASC) ontwikkelden wij het Donor Volgsysteem. Dit systeem ondersteunt bij het zorgvuldig vastleggen van informatie in alle stappen binnen het proces.

Voor onze klanten is informatiebeveiliging van groot belang. In het Donor Volgsysteem is dit van A tot Z zorgvuldig gewaarborgd. We zijn dan ook trots op onze ISO 27001 en NEN 750 certificering.

Klanten die reeds één of meerdere suites van CoperniCare gebruiken, kunnen het DVS naadloos laten integreren met de andere modules. Hiermee bieden wij één integraal platform voor alle Track & Trace, voorraadbeheer en zorglogistiek.

Heatmap

Met deze handige heatmap heeft u een zeer overzichtelijke weergave van elk stoffelijk overschot met alle medische gegevens en testresultaten. Hier kan ook makkelijk de status van de onderdelen worden aangepast en notities bij worden geplaatst. Niet langer zoeken door een stapel papierwerk!

Brieven genereren

Voor elk codicil kunnen dynamische brieven worden gegenereerd: voor bijvoorbeeld verlof tot ontleding die automatisch contactgegevens invult. Maar ook het codicilnummer of datum van wilsbeschikking met slechts één druk op de knop.

Reserveren voor practicum

Een stoffelijk overschot in het geheel of ledematen kunt u reserveren voor verschillende cursussen. De items kunnen snel gefilterd en gevonden worden. Zo bereidt u snel en efficiënt voor op een practicum.

Automastich ophalen contactgegevens

Met een postcode en huisnummer kan het systeem de overige gegevens automatisch invullen. Ook kunnen de contactgegevens voor partner en contact direct worden overgenomen. Andere zaken zoals BTW’s voor facturen en uren post motrem worden door het systeem voor u ingevuld. Geheel automatsich.

Fout

The form contains errors