Tim Hemmes: “Ik kijk er naar uit om het team van CoperniCare te mogen versterken”

Gepubliceerd op: 12-05-2023

“Al sinds jonge leeftijd heb ik een passie voor computers en programmeren. Na de middelbare school ben ik met twee vrienden een e-commerce bedrijf begonnen voor In-game valuta (geld voor online games, zoals RuneScape, World of Warcraft en FIFA). In 2016 heb ik besloten om HBO-ICT Software Development te gaan studeren in Nijmegen.” vertelt Tim. Tijdens zijn studie heeft Tim een korte pauze moeten nemen om zijn mentale gezondheid voorop te zetten. “Achteraf gezien was dat een goede keuze. Ik voel me nu beter dan ooit!” voegt Tim toe.

“Ik ben blij dat Copernicus me de kans geeft te re-integreren op de arbeidsmarkt. Dat geeft me een prettig gevoel. Ik kijk er naar uit om het team van CoperniCare te mogen versterken.”

In zijn vrije tijd is Tim graag bezig met Formule 1, het spelen van bordspellen en wandelen. “Op woensdagen doe ik vrijwilligerswerk bij de Herstelacademie Haarlem en Meer. Hierna ga ik vaak wandelen met mijn wandelclub in de duinen van Bloemendaal en Zandvoort.” Tim is graag actief bezig en komt dan ook op de fiets naar het werk.