Services & Support

Het succesvol in gebruik nemen van een nieuw systeem is onder andere afhankelijk van de kwaliteit en flexibiliteit van de ondersteuning van de leverancier. Het team van CoperniCare begeleidt haar klanten van A tot Z om de implementatie van een nieuw systeem soepel te laten verlopen.

Adequate support

Als onderdeel van een CoperniCare xVS project biedt CoperniCare implementatie support dat wordt geleverd door gespecialiseerde consultants met veel ervaring. Met een op maat afgestemde Service Level Agreement (SLA) bent u verzekerd dat uw gebruikers van het xVS adequate ondersteuning zullen ontvangen.

Een ander zeer belangrijk onderdeel van een CoperniCare xVS project is de data koppelingen met ander applicaties en systemen die het ziekenhuis in gebruik heeft. CoperniCare is onderdeel van Copernicus Interchange Technology, specialist op het gebied van integratie oplossingen. Elektronische gegevensuitwisseling zit in ons DNA!

Wij hebben geen “offshoring”, alle services en ondersteuning wordt vanuit Nederland geleverd in de Nederlandse of Engelse taal.