CoperniCare Logistics

Nieuw in onze software portfolio is de module ‘CoperniCare Logistics’. Waar wij ons met het Voorraad Volgsysteem (VVS) richten op de registratie en traceerbaarheid van OK artikelen, brengen we met Logistics ook alle andere goederenstromen in kaart. Alle magazijnartikelen die uw ziekenhuis of kliniek binnenkomen, kunt u middels barcodescanning registreren en vastleggen. Zo zijn alle goederenstromen transparant en zijn voorraden en kosten eenvoudig te beheersen via één software applicatie.

Efficiënte goederenregistratie en traceerbaarheid

Zodra goederen uw zorginstelling binnenkomen, scant en registreert u de artikelen. Hierdoor is het eenvoudig om deze te traceren en grip te houden op de goederenstromen. Zo weet u exact wat uw voorraad is en op basis van een vooraf ingesteld min/max aantal, zorgt Logistics voor een automatische herbestelling via een koppeling met uw inkoopsysteem. Bovendien grijpt u nooit mis! Middels de handige rapportage mogelijkheden, heeft u snel inzicht in het verbruik tot op afdelingsniveau.

Features CoperniCare Logistics

  • Registratie op locatie goederenontvangst. Ontvangsten worden geboekt op openstaande orders (ERP-systeem)
  • Interne orders in CoperniCare Logistics zichtbaar
  • Interne uitlevering via picklijst/afleverlijst
  • Bestellen magazijnartikelen via GUI (Graphic User Interface) op pc of tablet
  • Picklijst via scanner of op papier
  • Voorraadmutaties worden real-time bijgehouden
  • Cyclecount optioneel voor alle decentrale locaties
  • Rapportages m.b.t. interne orders, cyclecount, voorraden op locatie, voorraadbewegingen, et cetera
  • Decentrale voorraden worden meegenomen in de recall procedure

Modulaire Suite

De CoperniCare applicatie is modulair opgebouwd. Zo kunt u alle modules, zoals het VVS, Weefsel Volgsysteem (WVS) en RVS-SCU los van elkaar aanschaffen. Hierdoor betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. De module Logistics is een uitbreiding op het VVS. Onze track & trace oplossingen koppelen wij eenvoudig aan uw EPD, ZIS, ERP of ander intern systeem. Verder koppelen wij ook met landelijke registers zoals het LROI en het LIR. Naast onze softwareoplossingen, helpen onze integratie-experts graag bij het efficiënt laten samenwerken van alle systemen. Zo houden uw zorgmedewerkers meer tijd over voor de patiënt! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Fout

The form contains errors