Elektronisch Patiëntendossier (EPD)

In een elektronisch patiëntendossier (EPD) leggen zorgverleners medische gegevens vast van een patiënt. Deze gegevens gebruiken zij om de zorg rondom een patiënt vast te leggen zodat zij huidige én toekomstige hulpverlening goed kunnen afstemmen. Elk ziekenhuis of kliniek heeft haar eigen EPD waarin zij medische patiëntgegevens vastleggen.

Koppelen met elk elektronisch patiëntendossier

In Nederland zijn diverse aanbieders van een EPD waaronder HiX, Epic en Nexus. Om efficiënter te kunnen werken, heeft CoperniCare ervoor gezorgd dat zij met alle pakketten eenvoudig kan koppelen. Dit houdt in dat alle gebruikte medische artikelen bij een ingreep, via onze Volgsystemen geregistreerd zijn en automatisch in het EPD verwerkt. Voor onder andere het Alrijne Ziekenhuis en het HagaZiekenhuis hebben wij reeds de HiX-koppeling mogen realiseren.

Tijdens een ingreep kunnen medewerkers vanuit het EPD onze volgsystemen openen om vervolgens artikelen te scannen die zij bij een patiënt gebruiken. Wij vinden het belangrijk dat er, met het oog op gebruikersvriendelijkheid, vanuit 1 werkstation in de behandelkamer (OK) gewerkt kan worden. Dit houdt in dat het CoperniCare “verbruiksscherm” (waarin de scanning en registratie van artikelen plaatsvindt) als één pagina binnen het EPD werkt. 

Afhankelijk van de gewenste situatie binnen uw ziekenhuis of kliniek hebben wij de flexibiliteit om ook andere koppelingen en informatiestromen te benoemen en te implementeren. Informeer naar de mogelijkheden en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Fout

ERROR: ReCaptcha v3 is missing the Site Key - Please update the web.config to include 'key="RecaptchaV3SiteKey"'

The form contains errors