Werken bij

CoperniCare is onderdeel van Copernicus Interchange Technology. Onder de handelsnaam CoperniCare bedienen wij de zorgsector. Met onze innovatieve softwareoplossingen op het gebied van Track & Trace, voorraadbeheer en zorglogistiek staan we volop in de belangstelling van ziekenhuizen en klinieken en hierdoor groeien wij snel.

Ons team bestaat uit gedreven collega’s die met veel plezier aan onze oplossingen werken. Regelmatig begeleiden wij stagiaires met uitdagende opdrachten in verschillende fasen van hun opleiding.

Wie zijn wij?

CoperniCare ontwikkelt sinds 2010 speciale softwareoplossingen voor instellingen in de zorg. Onze softwareoplossingen zijn vooral gericht op het registreren en traceren van medische artikelen, instrumenten, apparatuur, weefsel en patiënten. Daarnaast richten wij ons op sluitend voorraadbeheer en goederenstroom optimalisatie. 

De oplossingen die CoperniCare levert helpen ziekenhuizen de patiëntveiligheid te verhogen, de kosten te verlagen en tegelijkertijd de efficiëntie te verhogen. Voor het laten aansluiten van de softwareoplossingen op de andere ziekenhuissystemen maakt CoperniCare gebruik van Niklas, het integratieplatform van Copernicus. Dit garandeert een soepele en betrouwbare gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld het EPD, het ERP, het inkoopsysteem of met de OK-planning.

Het succes van CoperniCare schuilt in het feit dat wij niet alleen de softwareoplossingen leveren maar ook de implementatie faciliteren. 

"Bij CoperniCare werken we samen"

Wat bieden wij?

  • Uitdagende projecten bij interessante klanten in de zorgsector
  • Ruimte voor groei en persoonlijke ambitites
  • Uitgebreide thuiswerk mogelijkheden
  • Goede pensioenregeling
  • Centraal gelegen aan de A4 en de A5 met R-Net bushalte vlakbij

 

Bedrijfscultuur

De teamleden van CoperniCare ondersteunen en inspireren elkaar. We werken in een informele en open bedrijfscultuur. Binnen je team werk je ook met een grote zelfstandigheid aan (deel)projecten. We zijn een vriendelijk en collegiaal bedrijf om voor te werken.