Onze klanten

Alrijne Ziekenhuis

“De kracht van het VVS is het koppelen, zorgen dat er data-overdracht is. Dat maakt het een stuk makkelijker voor ons. Ik zou niet meer zonder kunnen.” Peter van Oorschot van de Alrijne Zorggroep is nog steeds enthousiast over de implementatie van het CoperniCare Voorraad Volgsysteem dat in 2015 als eerste op locatie Leiden werd ingevoerd.

Combi-Ster

“Combi-Ster werkt al jaren met MediTracker“, vertelt Christa Tigchelaar, directeur van Combi-Ster. “Bij het nieuwe aanbestedingstraject hebben wij Meditracker wederom in overweging genomen. We kozen weer voor MediTracker nadat bleek dat zij als enige wel kunnen koppelen vanuit één systeem met alle EPD’s en randapparatuur binnen de Reinier Haga Groep.”

Bernhoven

Bernhoven is het eerste ziekenhuis in Nederland met een unieke barcode op alle medische hulpmiddelen en heeft hiermee een internationale GS1 prijs gewonnen. Bernhoven is gebruiker van het CoperniCare VVS van het eerste uur. “Het CoperniCare VVS draagt op het OK complex bij aan de kwaliteit en patiëntveiligheid, waarbij alle medische hulpmiddelen en implantaten volledig geregistreerd worden. Hierdoor wordt de patiëntveiligheid aanzienlijk verhoogt en worden er veel kosten bespaard en efficiënter gewerkt”, aldus Justin Bitter, Manager bedrijfsvoering VE OK/CSA/PPO & Regionaal Pijncentrum van het Bernhoven Ziekenhuis.

OLVG

Zowel in OLVG West als in OLVG Oost gebruiken deze ziekenhuizen het CoperniCare Voorraad Volgsysteem (VVS) intensief.
De grote voordelen van het CoperniCare VVS systeem zijn al aangetoond. Lagere voorraden, hoge besparingen, efficiënter werken, geen derving door expiratie. “Niet alleen de cijfers zijn heel positief. Het zorgde ook voor een stuk rust onder de medewerkers”, aldus Margret Beliën, organisatorisch manager OKC locatie West.